Feestlocatie in Breda – El Patio Pintxos & Wijn restaurant
15738
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15738,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Feestlocatie in Breda

Een onvergetelijk feest aan de haven in Breda

Feestlocatie Breda

El Patio, een pintxos en wijnrestaurant in een prachtig monumentaal pand met mediterrane binnentuin aan de Haven, is dé ideale locatie om een onvergetelijk feest te geven in Breda. Het interieur van het pand en de binnentuin is tot in detail afgewerkt als een authentieke Spaanse pintxosbar.

 

De locatie middenin het centrum van Breda is zeer geschikt om andere activiteiten te combineren met een bezoek/diner/feest in ons restaurant. Voor diegene die met de auto komen ligt parkeergarage ‘de Barones’ op een afstand van 2 minuten lopen. Voor diegene die liever met de trein komen is het treinstation op een afstand van 15 minuten.

 

Het pand is heel lang een theater geweest waardoor het heel hoog is met mooie monumentale en theatrale elementen. Voor het pand ligt een heerlijke mediterrane binnentuin met een volledige buitenbar. Bovendien beschikt het restaurant ook nog over een terras aan het water bij de haven. Al met al een uitermate geschikte locatie wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in Breda!

Feest geven in Breda?

Ons restaurant is zeer geschikt voor feesten en partijen. Voor grote feesten/activiteiten is het restaurant af te huren. Dit kan op elke ochtend, middag of avond tot 02.00 uur op dinsdag tot en met zondag.

Het maximum aantal personen voor een feest of activiteit is:

  • Zittend 100 personen alleen binnen en 180 personen binnen en buiten (binnentuin)
  • Staand 180 personen alleen binnen en 300 personen binnen en buiten (binnentuin)

 

Partijen kunnen voor allerlei verschillende borrels/diners/activiteiten in ons restaurant terecht. We zijn dinsdag tot en met zondag vanaf einde middag geopend.

Trouwfeest

Trouwfeest locatie breda

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest locatie in breda

Verjaardagsfeest

Verjaardag vieren breda - El Patio

Groot diner

Groot diner restaurant breda

Gala

Gala locatie in breda

Presentatie/Vergadering

Locatie bedrijfspresentatie Breda
X