Gala feestlocatie in Breda - Beleef een uniek gala feest bij El Patio
15951
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15951,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Gala feestlocatie in Breda

Gala feestlocatie Breda

El Patio is vanwege zijn open en hoge ruimte heel geschikt voor het houden van gala feesten. We kunnen een ruime dansvloer voor circa 80 man creëren. Uiteraard is een galadiner mogelijk. Wij gaan graag met u rond de tafel om te bespreken hoe we dit galafeest helemaal inrichten naar uw specifieke wensen. Een gala kan plaatsvinden op dinsdag tot en met zondag van 15.00 – 02.00 uur. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, om de locatie te bezichtigen en uw wensen voor het gala te bespreken.

Pand en locatie voor het gala

El Patio beschikt over een hoog pand met uitstekende akoestiek. Het pand heeft jarenlang als dansschool gediend en heeft een grote open ruimte om te dansen. Het interieur van het pand en de binnentuin is tot in detail afgewerkt als een authentieke Spaanse pintxosbar. Onze binnentuin is erg in trek voor galafeesten vanwege de idyllische setting.

 

De locatie in het hartje van het centrum is makkelijk bereikbaar voor auto/trein/fiets en ligt op 8 minuten lopen van het stadhuis. Voor diegene die met de auto komen ligt parkeergarage ‘de Barones’ op een afstand van 2 minuten lopen. Voor diegene die liever met de trein komen is het treinstation op een afstand van 15 minuten lopen.

Geen zaalhuur voor een gala feest

Wij rekenen geen zaalhuur voor een gala. Afhankelijk van de dag en het aantal personen kan er wel een omzetgarantie worden gevraagd. Zodra u met de chef een menu voor het galadiner heeft opgesteld en met de bedrijfsleider de invulling van het feest heeft doorgenomen ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte.

Faciliteiten en aantal personen

Het restaurant heeft standaard een podium, muziekinstallatie met microfoon, voldoende toiletten en een volledige binnenbar en buitenbar als faciliteiten. Daarnaast kunnen de volgende faciliteiten geregeld worden:

  • DJ booth en DJ
  • TV’s
  • Grote schermen met beamer
  • Band en/of Spaanse gitaristen
  • Aankleding van de ruimte

Het maximum aantal personen voor een feest is:

  • Zittend passen er 100 personen in het pand binnen en passen er 180 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.
  • Staand passen er 180 personen in het pand binnen en passen er 300 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.

Etensassortimenten gala feesten

El patio is gespecialiseerd in pintxos, dit zijn heerlijke kleine hapjes met een prikker, een specialiteit uit Baskenland in het noorden van Spanje. Maar onze keuken brigade is in staat meerdere assortimenten te bereiden waaronder de volgende:

Pintxos menu

Borrelplank

3 koude pintxos

3 warme pintxos

Dessert

Dit menu is uit te breiden in de hoeveelheid pintxos de gast graag zou willen eten tegen een meerprijs.

Prijs 25,50 euro pp

Borrel assortiment I

Brood met dips

Croquetas bacalao

Croquetas tomaat / mozzarella

Empanada kip

Empanada gekruid gehakt

Prijs 6 euro pp

Borrel assortiment II

Oude kaas

Olijven

Croquetas chorizo

Croquetas tomaat / mozarella

Patatas met vurige salsa

Prijs 6 euro pp

Gentlemens Menu

Charcuterie planken. Diverse ham en worst soorten met brood en aioli.

Divers assortiment koude pintxos (4pp)

Divers assortiment warme pintxos (4pp) (vlees)

Patatas bravas met vurige salsa

Dessert of koffie

Prijs 32,50 pp

Walking diner

Ideaal om staand te borrelen terwijl de bediening langs loopt met pintxos. Gedurende de avond komen we langs met 7 tot 12 gangen pintxos, door u in te vullen hoeveel en het type pintxos.

Prijs gemiddeld 3,25 euro per pintxo

All you can eat pintxos

Vaste menu prijs waarbij de gast in een tijdsbestek van 3 uur kan genieten van alle koude en warme pintxos waarmee de bediening langsloopt.

Prijs: 30 euro pp

Lopend buffet

El Patio is een zeer ruim opgezette zaak met een fantastische binnentuin. El Patio leent zich dan ook uitstekend voor verschillende menu’s in buffet vorm. De menu’s die we aanbieden kunnen volledig aangepast worden op uw wensen.

Prijs vanaf 25 euro pp

BBQ’S

BBQ menu’s zijn in overleg te verkrijgen in verschillende grote en mate. Deze menu’s worden geserveerd met een mooi assortiment brood, huisgemaakte smeersels en sauzen en een fris salade buffet. Indien gewenst kunnen hier patatas bravas aan toegevoegd worden.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Paella

We bieden verschillende varianten van paella aan:

  • Een schotel paella met schaal en schelpdieren en verschillende soorten vis en vlees. Denk hierbij aan verse mosselen, gamba’s, chorizo en kip.
  • Een schotel paella met vlees en verschillende groenten.
  • Een schotel paella met vis en / of schaaldieren en verschillende groenten.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Groot diner

Indien het weer het toelaat kunnen we tot op 180 man plaatsen voor een groot diner. Voor de invulling van het diner is veel mogelijk.

Prijs: voor, hoofd, na voor 32,50 euro pp

X