Groot diner organiseren in Breda? - El Patio Pintxos en Wijnbar
15962
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15962,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Groot diner organiseren in Breda

Groot diner in Breda

Er zijn meerdere gelegenheden waarbij men graag een groot diner organiseert waarbij men het graag besloten houdt. Denk aan een huwelijksjubileum, zakelijk jubileum, afscheidsdiner en verjaardagsdiner voor grote groepen. Wij gaan graag met u rond de tafel om te bespreken hoe we deze gelegenheid helemaal inrichten naar uw specifieke wensen. Een groot diner kan plaatsvinden op dinsdag tot en met zondag van 17.00 – 02.00 uur.

 

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, om de locatie te bezichtigen en uw wensen te bespreken betreffende het diner.

Pand en locatie

El Patio beschikt over een hoog pand met uitstekende akoestiek. Het pand heeft jarenlang als dansschool gediend en heeft een grote open ruimte om te dansen. Het interieur van het pand en de binnentuin is tot in detail afgewerkt als een authentieke Spaanse pintxosbar. Onze binnentuin is erg in trek voor bedrijfsfeesten en diners vanwege de idyllische setting.

 

De locatie in het hartje van het centrum is makkelijk bereikbaar voor auto/trein/fiets en ligt op 8 minuten lopen van het stadhuis. Voor diegene die met de auto komen ligt parkeergarage ‘de Barones’ op een afstand van 2 minuten lopen. Voor diegene die liever met de trein komen is het treinstation op een afstand van 15 minuten lopen.

Prijzen voor een groot diner bij El Patio

Wij rekenen geen zaalhuur voor een groot diner. Afhankelijk van de dag en het aantal personen kan er wel een omzetgarantie worden gevraagd. Zodra u met de chef een menu voor het diner heeft opgesteld ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte.

Faciliteiten en aantal personen

Het restaurant heeft standaard een podium, muziekinstallatie met microfoon, voldoende toiletten en een volledige binnenbar en buitenbar als faciliteiten. Daarnaast kunnen de volgende faciliteiten geregeld worden:

  • DJ booth en DJ
  • TV’s
  • Grote schermen met beamer
  • Band en/of Spaanse gitaristen
  • Aankleding van de ruimte

Zittend passen er maximaal 100 personen in het pand binnen en passen er maximaal 180 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.

X