Trouwfeest locatie in Breda - El Patio Pintxos en Wijnbar
15795
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15795,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Trouwfeest locatie

Een onvergetelijk feest aan de haven in Breda

Trouwfeest locatie Breda

Een goed verzorgd huwelijksfeest en receptie behoort uiteraard tot de mogelijkheden bij El Patio Breda. Wij denken graag mee hoe we deze dag helemaal inrichten naar uw specifieke wensen. Een huwelijksfeest kan plaatsvinden op dinsdag tot en met zondag van 9.00 – 02.00 uur. Graag nodigen we jullie uit voor een persoonlijk gesprek, om de locatie te bekijken, jullie wensen te bespreken en het draaiboek voor de dag op te stellen.

El Patio beschikt over een hoog pand met uitstekende akoestiek. Het pand heeft jarenlang als dansschool gediend en heeft een grote open ruimte om te dansen. Het interieur van het pand en de binnentuin is tot in detail afgewerkt als een authentieke Spaanse pintxosbar. Onze binnentuin is erg in trek voor huwelijksfeesten vanwege de idyllische setting.

De locatie in het hartje van het centrum is makkelijk bereikbaar voor auto/trein/fiets en ligt op 8 minuten lopen van het stadhuis. Voor diegene die met de auto komen ligt parkeergarage ‘de Barones’ op een afstand van 2 minuten lopen. Voor diegene die liever met de trein komen is het treinstation op een afstand van 15 minuten lopen.

Faciliteiten

Het restaurant heeft standaard een podium, muziekinstallatie met microfoon, voldoende toiletten en een volledige binnenbar en buitenbar als faciliteiten. Daarnaast kunnen de volgende faciliteiten geregeld worden:

 • DJ booth en DJ
 • TV’s
 • Grote schermen met beamer
 • Band en/of Spaanse gitaristen
 • Aankleding van de ruimte

Aantal personen

Het maximum aantal personen voor een feest is:

 • Zittend passen er 100 personen in het pand binnen en passen er 180 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.
 • Staand passen er 180 personen in het pand binnen en passen er 300 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.

Trouwfeest met catering

Met veel enthousiasme en plezier zorgen wij ervoor dat uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgt is, zeker als het aan komt op de hapjes en drankjes. Graag nodigen we jullie uit voor een persoonlijk gesprek, om de locatie te bekijken, jullie wensen te bespreken en het programma voor de dag op te stellen.

Wij rekenen geen zaalhuur voor huwelijksfeesten en recepties. Afhankelijk van het aantal personen kan er wel een omzetgarantie worden gevraagd. Huwelijksfeesten en recepties worden veelal custom-made opgesteld, dus zodra het duidelijk is welke invulling er aan uw feest wordt gegeven kunnen wij u een offerte toesturen.

Om u toch een indicatie te geven van onze prijzen volgen hieronder de prijzen bij het afkopen van drank.

 • 8 euro per persoon per uur voor drankjes exclusief sterke drank
 • 11 euro per persoon per uur voor drankjes inclusief sterke drank

El patio is gespecialiseerd in pintxos, dit zijn heerlijke kleine hapjes met een prikker, een specialiteit uit Baskenland in het noorden van Spanje. Maar onze keuken brigade is in staat meerdere assortimenten te bereiden waaronder de volgende:

Pintxos menu

Borrelplank

3 koude pintxos

3 warme pintxos

Dessert

Dit menu is uit te breiden in de hoeveelheid pintxos de gast graag zou willen eten tegen een meerprijs.

Prijs 25,50 euro pp

Borrel assortiment I

Brood met dips

Croquetas bacalao

Croquetas tomaat / mozzarella

Empanada kip

Empanada gekruid gehakt

Prijs 6 euro pp

Borrel assortiment II

Oude kaas

Olijven

Croquetas chorizo

Croquetas tomaat / mozarella

Patatas met vurige salsa

Prijs 6 euro pp

Lunch 1

Wij hebben een ruim assortiment aan keuzes voor belegde broodjes. Op aanvraag kunnen wij u voorzien van verschillende broodjes belegd met vis, vlees, en vegetarische opties.

Prijs vanaf 9,50 pp

Lunch 2

Bent u opzoek naar een uitgebreide lunch dan kunnen we de broodjes van Lunch 1 uitbreiden. Denk hierbij aan: 1 of 2 stuks vers fruit p.p, huisgemaakte soep in verschillende smaken, bv. licht gebonden kip kokos soep, tomatensoep of Spaanse pompoen soep. Koffie of thee om af te sluiten.

Prijs vanaf 14,50 pp

Walking diner

Ideaal om staand te borrelen terwijl de bediening langs loopt met pintxos. Gedurende de avond komen we langs met 7 tot 12 gangen pintxos, door u in te vullen hoeveel en het type pintxos.

Prijs gemiddeld 3,25 euro per pintxo

All you can eat pintxos

Vaste menu prijs waarbij de gast in een tijdsbestek van 3 uur kan genieten van alle koude en warme pintxos waarmee de bediening langsloopt.

Prijs: 30 euro pp

Lopend buffet

El Patio is een zeer ruim opgezette zaak met een fantastische binnentuin. El Patio leent zich dan ook uitstekend voor verschillende menu’s in buffet vorm. De menu’s die we aanbieden kunnen volledig aangepast worden op uw wensen.

Prijs vanaf 25 euro pp

BBQ’S

BBQ menu’s zijn in overleg te verkrijgen in verschillende grote en mate. Deze menu’s worden geserveerd met een mooi assortiment brood, huisgemaakte smeersels en sauzen en een fris salade buffet. Indien gewenst kunnen hier patatas bravas aan toegevoegd worden.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Paella

We bieden verschillende varianten van paella aan:

 • Een schotel paella met schaal en schelpdieren en verschillende soorten vis en vlees. Denk hierbij aan verse mosselen, gamba’s, chorizo en kip.
 • Een schotel paella met vlees en verschillende groenten.
 • Een schotel paella met vis en / of schaaldieren en verschillende groenten.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Groot diner

Indien het weer het toelaat kunnen we tot op 180 man plaatsen voor een groot diner. Voor de invulling van het diner is veel mogelijk.

Prijs: voor, hoofd, na voor 32,50 euro pp

X