Vergaderlocatie en zakelijke bijeenkomsten centrum Breda - El Patio
15969
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15969,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Vergader locatie Breda centrum

Vergaderlocatie El Patio

El Patio in het centrum van Breda is geschikt voor het houden van zakelijke en educatieve events zoals een vergadering, een college van een school of een presentatie. El Patio beschikt over een grote hoge ruimte met uitstekende akoestiek; op maandagavond oefent wekelijks het Bredase Mannenkoor in ons restaurant. Onze binnentuin kan geheel overdekt worden en is bij het juiste weer ook geschikt voor uw event.

 

Deze event kunnen plaatsvinden op dinsdag tot en met zondag van 9.00 – 17.00 uur. Graag nodigen we jullie uit om de locatie te komen bekijken en jullie wensen te bespreken voor het event.

Pand en locatie voor uw zakelijke bijeenkomst

El Patio beschikt over een hoog pand met uitstekende akoestiek. Zowel binnen als buiten zijn er grote open ruimtes die als zaal ingericht kunnen worden met stoelen en indien gewenst tafels.

 

De locatie in het hartje van het centrum is makkelijk bereikbaar voor auto/trein/fiets en ligt op 8 minuten lopen van het stadhuis. Voor diegene die met de auto komen ligt parkeergarage ‘de Barones’ op een afstand van 2 minuten lopen. Voor diegene die liever met de trein komen is het treinstation op een afstand van 15 minuten lopen.

Prijzen zakelijk events bij El Patio

Vergaderingen, colleges, presentatie en andere zakelijke event worden veelal custom-made opgesteld, dus zodra het duidelijk is hoeveel man er verwacht wordt en welke invulling er aan uw event wordt gegeven kunnen wij een offerte voor u opmaken.

Faciliteiten en aantal personen

Het restaurant heeft binnen standaard een podium, muziekinstallatie met microfoon, tafels, stoelen, bar en voldoende toiletten. Buiten is een open ruimte met een volledige buitenbar. Daarnaast kunnen de volgende faciliteiten geregeld worden:

  • TV’s
  • Grote schermen met beamer
  • Andere kleine benodigdheden voor deze events

Het maximum aantal personen voor een event is:

  • Zittend passen er 100 personen in het pand binnen en passen er 80 personen buiten in de binnentuin als het weer het toelaat.
  • Staand passen er 180 personen in het pand binnen en passen er 120 personen buiten in de binnentuin als het weer het toelaat.

Etensassortimenten

U kunt uw event combineren met een lunch of diner in ons restaurant. El patio is gespecialiseerd in pintxos, dit zijn heerlijke kleine hapjes met een prikker, een specialiteit uit Baskenland in het noorden van Spanje. Maar onze keuken brigade is in staat meerdere assortimenten te bereiden waaronder de volgende:

Pintxos menu

Borrelplank

3 koude pintxos

3 warme pintxos

Dessert

Dit menu is uit te breiden in de hoeveelheid pintxos de gast graag zou willen eten tegen een meerprijs.

Prijs 25,50 euro pp

Borrel assortiment I

Brood met dips

Croquetas bacalao

Croquetas tomaat / mozzarella

Empanada kip

Empanada gekruid gehakt

Prijs 6 euro pp

Borrel assortiment II

Oude kaas

Olijven

Croquetas chorizo

Croquetas tomaat / mozarella

Patatas met vurige salsa

Prijs 6 euro pp

Lunch 1

Wij hebben een ruim assortiment aan keuzes voor belegde broodjes. Op aanvraag kunnen wij u voorzien van verschillende broodjes belegd met vis, vlees, en vegetarische opties.

Prijs vanaf 9,50 pp

Lunch 2

Bent u opzoek naar een uitgebreide lunch dan kunnen we de broodjes van Lunch 1 uitbreiden. Denk hierbij aan: 1 of 2 stuks vers fruit p.p, huisgemaakte soep in verschillende smaken, bv. licht gebonden kip kokos soep, tomatensoep of Spaanse pompoen soep. Koffie of thee om af te sluiten.

Prijs vanaf 14,50 pp

Gentlemens Menu

Charcuterie planken. Diverse ham en worst soorten met brood en aioli.

Divers assortiment koude pintxos (4pp)

Divers assortiment warme pintxos (4pp) (vlees)

Patatas met vurige salsa

Dessert of koffie

All you can eat pintxos

Vaste menu prijs waarbij de gast in een tijdsbestek van 3 uur kan genieten van alle koude en warme pintxos waarmee de bediening langsloopt.

Prijs: 30 euro pp

Lopend buffet

El Patio is een zeer ruim opgezette zaak met een fantastische binnentuin. El Patio leent zich dan ook uitstekend voor verschillende menu’s in buffet vorm. De menu’s die we aanbieden kunnen volledig aangepast worden op uw wensen.

Prijs vanaf 25 euro pp

Walking diner

Ideaal om staand te borrelen terwijl de bediening langs loopt met pintxos. Gedurende de avond komen we langs met 7 tot 12 gangen pintxos, door u in te vullen hoeveel en het type pintxos.

Prijs gemiddeld 3,25 euro per pintxo

Paella

We bieden verschillende varianten van paella aan:

  • Een schotel paella met schaal en schelpdieren en verschillende soorten vis en vlees. Denk hierbij aan verse mosselen, gamba’s, chorizo en kip.
  • Een schotel paella met vlees en verschillende groenten.
  • Een schotel paella met vis en / of schaaldieren en verschillende groenten.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Groot diner

Indien het weer het toelaat kunnen we tot op 180 man plaatsen voor een groot diner. Voor de invulling van het diner is veel mogelijk.

Prijs: voor, hoofd, na voor 32,50 euro pp

BBQ’S

BBQ menu’s zijn in overleg te verkrijgen in verschillende grote en mate. Deze menu’s worden geserveerd met een mooi assortiment brood, huisgemaakte smeersels en sauzen en een fris salade buffet. Indien gewenst kunnen hier patatas bravas aan toegevoegd worden.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

X