Verjaardag vieren in Breda? - El Patio Pintxos en Wijnbar
15956
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15956,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Verjaardag vieren in Breda

Verjaardagsfeest in Breda

Viert u binnenkort uw verjaardag? Verjaardagsfeesten, diners en borrels vinden veel bij ons plaats. Van grote familiefeesten tot kleinschalige diners of borrel voor een select gezelschap. Voor kleine groepen kunt u een reservering plaatsen via ons reserveringssysteem of telefoon. Voor deze diners en borrels gelden onze openingstijden. Voor grotere feesten waarbij u het restaurant wil afhuren kunt u contact opnemen via email of telefoon en zal de bedrijfsleider samen met u de invulling van uw feest doornemen.

 

Een feest kan plaatsvinden op dinsdag tot en met zondag van 9.00 – 02.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen om ons restaurant te bezichtigen.

Pand en locatie voor uw verjaardagsborrel

El Patio beschikt over een hoog pand met uitstekende akoestiek. Het pand heeft jarenlang als dansschool gediend en heeft een grote open ruimte om te dansen. Het interieur van het pand en de binnentuin is tot in detail afgewerkt als een authentieke Spaanse pintxosbar. Onze binnentuin is erg in trek voor bedrijfsfeesten en diners vanwege de idyllische setting.

 

De locatie in het hartje van het centrum is makkelijk bereikbaar voor auto/trein/fiets en ligt op 8 minuten lopen van het stadhuis. Voor diegene die met de auto komen ligt parkeergarage ‘de Barones’ op een afstand van 2 minuten lopen. Voor diegene die liever met de trein komen is het treinstation op een afstand van 15 minuten lopen.

Prijzen verjaardagsfeest bij El Patio

Onderaan deze pagina vind u de prijzen voor de verschillende assortimenten van eten voor uw verjaardsdiner. Voor grote verjaardagsfeesten rekenen we geen zaalhuur. Afhankelijk van het aantal gasten kunnen we wel om een omzetgarantie vragen. Verjaardagsfeesten worden meestal custom-made opgesteld, dus zodra het duidelijk is welke invulling u aan uw feest wil geven kunnen wij u een offerte mailen.

 

Om u toch een indicatie te geven van onze prijzen kunt u onderaan deze pagina de prijzen vinden voor verschillende etensassortimenten en volgen hieronder de prijzen bij het afkopen van drank. We kunnen drank natuurlijk ook aanslaan en op nacalculatie uitrekenen.

 • 8 euro per persoon per uur voor drankjes exclusief sterke drank
 • 11 euro per persoon per uur voor drankjes inclusief sterke drank

Faciliteiten en aantal personen

Het restaurant heeft standaard een podium, muziekinstallatie met microfoon, voldoende toiletten en een volledige binnenbar en buitenbar als faciliteiten. Daarnaast kunnen de volgende faciliteiten geregeld worden:

 • DJ booth en DJ
 • TV’s
 • Grote schermen met beamer
 • Band en/of Spaanse gitaristen
 • Aankleding van de ruimte

Het maximum aantal personen voor een feest is:

 • Zittend passen er 100 personen in het pand binnen en passen er 180 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.
 • Staand passen er 180 personen in het pand binnen en passen er 300 personen binnen én buiten (binnentuin) als het weer het toelaat.

Etensassortimenten verjaardagsfeest

El patio is gespecialiseerd in pintxos, dit zijn heerlijke kleine hapjes met een prikker, een specialiteit uit Baskenland in het noorden van Spanje. Maar onze keuken brigade is in staat meerdere assortimenten te bereiden waaronder de volgende:

Pintxos menu

Borrelplank

3 koude pintxos

3 warme pintxos

Dessert

Dit menu is uit te breiden in de hoeveelheid pintxos de gast graag zou willen eten tegen een meerprijs.

Prijs 25,50 euro pp

Borrel assortiment I

Brood met dips

Croquetas bacalao

Croquetas tomaat / mozzarella

Empanada kip

Empanada gekruid gehakt

Prijs 6 euro pp

Borrel assortiment II

Oude kaas

Olijven

Croquetas chorizo

Croquetas tomaat / mozarella

Patatas met vurige salsa

Prijs 6 euro pp

Lunch 1

Wij hebben een ruim assortiment aan keuzes voor belegde broodjes. Op aanvraag kunnen wij u voorzien van verschillende broodjes belegd met vis, vlees, en vegetarische opties.

Prijs vanaf 9,50 pp

Lunch 2

Bent u opzoek naar een uitgebreide lunch dan kunnen we de broodjes van Lunch 1 uitbreiden. Denk hierbij aan: 1 of 2 stuks vers fruit p.p, huisgemaakte soep in verschillende smaken, bv. licht gebonden kip kokos soep, tomatensoep of Spaanse pompoen soep. Koffie of thee om af te sluiten.

Prijs vanaf 14,50 pp

Gentlemens Menu

Charcuterie planken. Diverse ham en worst soorten met brood en aioli.

Divers assortiment koude pintxos (4pp)

Divers assortiment warme pintxos (4pp) (vlees)

Patatas met vurige salsa

Dessert of koffie

Prijs 32,50 pp

All you can eat pintxos

Vaste menu prijs waarbij de gast in een tijdsbestek van 3 uur kan genieten van alle koude en warme pintxos waarmee de bediening langsloopt.

Prijs: 30 euro pp

Lopend buffet

El Patio is een zeer ruim opgezette zaak met een fantastische binnentuin. El Patio leent zich dan ook uitstekend voor verschillende menu’s in buffet vorm. De menu’s die we aanbieden kunnen volledig aangepast worden op uw wensen.

Prijs vanaf 25 euro pp

BBQ’S

BBQ menu’s zijn in overleg te verkrijgen in verschillende grote en mate. Deze menu’s worden geserveerd met een mooi assortiment brood, huisgemaakte smeersels en sauzen en een fris salade buffet. Indien gewenst kunnen hier patatas bravas aan toegevoegd worden.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Paella

We bieden verschillende varianten van paella aan:

 • Een schotel paella met schaal en schelpdieren en verschillende soorten vis en vlees. Denk hierbij aan verse mosselen, gamba’s, chorizo en kip.
 • Een schotel paella met vlees en verschillende groenten.
 • Een schotel paella met vis en / of schaaldieren en verschillende groenten.

Prijs vanaf 22,50 euro pp

Groot diner

Indien het weer het toelaat kunnen we tot op 180 man plaatsen voor een groot diner. Voor de invulling van het diner is veel mogelijk.

Prijs: voor, hoofd, na voor 32,50 euro pp

Walking diner

Ideaal om staand te borrelen terwijl de bediening langs loopt met pintxos. Gedurende de avond komen we langs met 7 tot 12 gangen pintxos, door u in te vullen hoeveel en het type pintxos.

Prijs gemiddeld 3,25 euro per pintxo

X